20111020

present sebelum result

Sampai rumah agak lambat dari biasa. tengok tengok ada kotak depan pintu.ingat ahjoi or adik main letak tengah tengah rumah. sanggul untie pun dah naik tinggi baru nak bising.tengok Abah senyum senyum pandang kotak, toleh balik, ada tulis 'derma kilat'. aik? minta derma lagi ke? sebelum ni pernah drama derama juga tapi tak ada kotak macam ni untuk rollerblades adik. dalam fikiran, sure nak beli something untuk Ahjoi pulak ni sebab si sepet tu pernah request nak itu nak ini..siap ada minimum rate RM10. tak boleh tahan.tak sanggup lagi dengar bebelan, nyanyi lagu pramlee, (tolong kami, bantu kami, derma sikit banjir kilat)
grr..bubbling sambil tutup telinga sumbat RM10 masuk bilik.kalau minima RM1 sure masuk seringgit je :P Satu rumah kena contribute sama. tiada terkecuali.

Sementara ahjoi tengah collect abah lari ke kereta terus bawa masuk benda tu. Rupa-rupanya abah dah beli dulu.alahai..

 ini!

Selalu result keluar baru dapat hadiahkan? tapi ini terbalik! belum tahu keputusan dah dapat gift. nasib habis exam. Semua untie-untie bising, mana aci tak aci riuh satu rumah.bising banyak pun tak lut.apakan daya, heli pun dah beli.

ok jugak boleh Untie dia tumpang main sekaki :P

tension makcik tau!

inilah dia cucu sulung kesayangan abahkan!grr!!

7 comments :

NM02 said...

jom main heli kat taman layang2... ^_@

Anum said...

bestnya nak join

emma dangdut said...

Kak ena.mari!tapi takut orang je tanak main taman layang dekat kita.takut sangkut sayap :P

emma dangdut said...

anum!jom kita jahanam kan :P

I am...izuan said...

waaahhh dangdut2 blogger2 kamu...btw, congratz sebab dpat gift....

singgah sini dan menjadi follower anda yang ke 57.....kalau belum follow..follow me back k?

rajin2 l update boleh selalu singgah sini

Tira Akashah said...

cantiknye heli dia..nak pinjam bole..? hehehe

be my follower too : senyumpeaceklik.blogspot.com

Sue-Rya AQ said...

wah..seronoknye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...