20111017

perempuan ini & rugby?

Memandangkan rugby akan menjadi sebahagian minat saya nanti jadi kenalah menjinak-jinakkan diri melayan game himpap himpap ini.( waduh! -.- )


LANGKAH PERTAMA : Mari Mengenal Tatacara Permainan Rugby yang betul.
 


- - - - -

ada faham? atau buat buat faham? mungkin permulaan sedikit rumit. tak apa ma..
ada lagi.. =.=
info tournament rules of RWC 2011


LANGKAH KETIGA : Baca Game & Catit Tarikh Tarikh Penting

review world cup last years, 2003.


Nampak nampak! game akhir dah nak dekat!!cepat cepat tampal poster player dekat pejabat, bilik, dan toilet.study game pandai pandai tak ada lah mengelupur tanya orang itu ini..

kasi semangat sikit tengok rugby ni ma..

 aa..
ee..

          ii..
 oo..
uu..

stop! okay.cukup cukup. *v*
set alarm game nanti. sure ada sesi temuduga.nasib dah study..
phwew..

LANGKAH TERAKHIR : Belajar Haka.Mari!

The Haka of All Blacks on Semifinal New Zealand World Cup 2011

& ini Opening Ceremony Rugby World Cup 2011

Ha! sekarang boleh terima PhD! kelas bersurai.
girls, hope you will enjoy the game.oh my! -.-

3rd Placing:
Fri 1530
               Wales vs Aus
Finale:
Sun 1600
               France vs NZ
(live on SuperSport 2, Channel 816)

NZ Mamak Curry house mesti sponsor NZ All Blacks kan! mula merapu -.-

- kelas tamat -

2 comments :

Mrs K@Syida said...

ouchhh...selamat studi okeh....tak sanggup tengok aksi2 ganas itew...hubby angah minat wrestling jer tak pun muay thai...huhuhhuhu..

emma dangdut said...

kalau abang abang rugby cam gini mmg semangat!heheh :) muay thai lagi ngeri ngah!aduhai -.-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...