20111019

mata empat

Susah dah berkaca mata, tu dah macam nyawa.mana mana pun kena bawa sama. mungkin yang sudah biasa tu tak ada masalah tapi bagi yang jarang hanya untuk driving sahaja yang pakai lagi pulak kuat pelupa.alahai.mm..

Memandangkan ia dalam keadaaan terpaksa kena juga cari spec yang betul betul suka kasi semangat untuk sentiasa dibawa! :)

survey hampir tujuh kedai.talak bohong punya!

habis semua selongkar cari mana bekenan dihati..ni satu je kedai yang buat orang datang dua kali!banyak design menarik and unik..


kalau nak rasa bebaloi baloi buatlah perangai lagu ni.kesian tukang kedai nak mengemas.nasib dia sporting!

proses pemilihan,



 spec berbingkai kayu.terkenan pulak dah :P

Cico sebuah cermin mata 
Perempuan itu begitu teruja lalu membayar kepada penjual yang tersenyum manis sambil tergaru garu tangan kanan. Maka terpisahlah Cico dari kawan kawan. Tuan barunya berbisik pada teman seperjuangannya, 'dont worry i will take a good care of Cico! :P

Suddenly emosi tidak tenteram bila,

http://www.keikolynn.com/
tengok spec dia!cantiknya! Ray-ban.
oh! spec idaman patik *.*

Sabar sabar.baru je cerita budget.alahai..mm. -.- Sorry Cico tak ada niat kasi sentap.nanti tuanmu kasi mandi ya.

Cico(bila dah kasi nama kena jaga elok elok)

7 comments :

eB ezrin said...

dh orgnyer cantek, pakai pe pn cantek :)

e k i n ♥ y u s r i said...

mesti sweet pkai spec cm2

emma dangdut said...

ekin.comelkn spec tu.. -.-

emma dangdut said...

ezrin.betul betul!cantik dia kan :)

wardah @ fie shah said...

Mata no 3 itu milik siapa Emma? Hehe.

emma dangdut said...

kak fie..haha kelakar kan spec yg si pemakai no 3 tu.tp harganya, makhai..@.@

Laila Majid said...

ouhhh saya pun tercari-cari design spek sebab skg ni pun everyday have to wear spec.mata rabun susah nak bergaya

spek awak smarttttt ok.nak tiruu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...