20111011

mari meng-olympus!

SIJIL KELAHIRAN WHITNEY OCTOPUS, 01102011 234PM


Ho Yeay!
Dah mula semangat nak melancong over the sea? eh boleh?
Memang ada rancangan nak beli sebelum raya tahun ni tapi tangguh punya tangguh..ada je alasan dicari. Lagi lagi raya dengan abang long (brother in law) pulak tu..memang meriah lah raya dengan camera 14k dia.besar camera dari gajah.duit ada je nak membeli tapi tunggu cari hari yang betul betul sesuai takut menyesal.macam macam catalogues dah simpan..tak lagi dibelinya.gagahkan juga pegang duit. takut ter(getar lebih)guna ter(getar lebih)beli benda lain (jeling jeling duit)

Seronok nak cerita ni cik jah..hari kejadian niat cuma window shopping.(window shopping katanyer) keluar sikit punya awal, pukul 11 ha..biasanya dah 3 4 petang baru terhegeh-hegeh nak keluar rumah. malas nak berasak jammed sebenarnya. Kalau boleh make up dalam kereta pun boleh..sebelah tangan steering, sebelah tangan eyeliner.macam stuntwomankan? ladies, dont try this in your car! 

Decided to KLCC..tapi telajak punya pasal..Bukit Bintanglah jawabnya.

First place,
memang tak sah kalau tak recharge tenaga dulu..mau gastrik balik jelah terus.so we choose,

2 thumbs up! direkemen untuk kesana.pasti akan terasa perut membuncit -.-

mula di lubuk teknologi awan nano nano..cakap je apa gadget nak cari, semua ada..
sekali fotokem ada buat promotion laaaa..
tenang kan hati ummm (yoga)..
not this time..no no!

tapi satu kedai ke satu kedai dah jalan..
(ni bukan window lagi ni..patut shopping day dah ni)

1st choice,



pernah survey dslr.memang minat. sekarangkan trend semua rantai cop canon nikon je. bukan sebab function menarik fikir cantik pada.for sure kita nak tambah beli accessories lain lagi itupun dah berapa tambah pulak.tak macam berat nak ke hulur ke hilir..nikan pula plastic bag kalau boleh lipat lipat sumbat bag orang.
sungguh pemalas kau ni ya ma -.- 
advise punya advise niat dihentikan.
mm..
2nd choice,




meriah colour merah! kelaass kau jah! sayang, sepanjang hari tidak dipertemukan denganmu..mungkin tiada jodoh kita bersama lumix..next time eh :)

keluar masuk keluar masuk.

kali ke lima.
dilayan dengan layanan baik.
ajar tutorial how to use from basic sampailah perasan pro.ngeh ngeh!!
bertalu talu soalan pun dia jawab dengan tenang.
sepanjang layanan dia senyum manja.
harga pun paling murah berbanding kedai kedai yang lain ciap extra free gift lagi!
almaklum spent hampir satu jam dekat kedai.huhu :)


i wanna hold your hand

that's it!
puas hati! :D

tak fikir kedai ke enam. situ juga kempiskan dompet :)

Suddenly i bought gadget on the unexpected date!

wee! (nari nari balet)
new baby born! :)

Officially i introduced you..
My new pet, Whitney Octopus!
pheewit! ombak ombak!

ops Whitney tengah tidur.tak leh kacau.shh..
google je la..
ni kembar seiras..

maniskan

more info;

tiada lagi,


ngeh ngeh!!

2 comments :

ken said...

haha.. gambar terakhir tu funny :P

emma dangdut said...

hello ken! hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...