20111021

Concert Twinies!

Jumaat. Dapat invitation daripada Angah tengok twinies show! yang kelakar part bila Haziq Hazim siap pesan jangan buat bising atau bawa sepanduk, duduk tengok je.ha! tengok je?nama pun concert!hehe.rupanya twinies malu.hehe.alahai anak teruna angah. takutlah tu makcik makcik dia terlebih excited. wah, seronok bukan main lagi dekat rumah ciap prepared baju. :P

Ahad. Sampai sedang sedang elok. konvoi dari rumah family-in-law angah terus ke tempat dituju.


and now we're at Yamaha Studio to watch twinies concert!

ingat tak ramai datang.sekali penuh sampai tak ada sit. ada sampai duduk di lantai berdiri tak nak terlepas tengok sama.

mula dengan show pembukaan.menari nari dulu..kasi rengang otot otot ketaq' tu :)
bukan kata peserta je yang menari..penonton pun menari sama. :D

football theme for the 4th Grade! ee tengok muka nervous tu! :o

then followed by,

mulalah nak cari organ lamaku.tangan dah kematu ada hati nak main -.-



semua dah terpegun dia main tanpa note.sampai chorus terus jammed.aik? berlari dia turun stage ambil note.kecian dia.darah gemuruh tu.ingat menteri tak gemuruh naik stage ke.


Tisya pun ikut sama.all eyes on her.haha :D


the graduation shoes


supporters.import mari!

selesai. now angah's house celebrate kejayaan twinies :)

menu :
nasi lemak mak
domino's pizza
agar agar angah
sarsi cordial with ice
(fuh!lega ada ice *.* bukan senang dapat ice dekat rumah angah ni.sudah ditraining dari kecil.makcik dia yang parah -.- )

chef of the day!

aktiviti berpeluh sakan -.-

 pelapis negara. :P


Tisya si lesung pipit



terima kasih jemput!

november is coming :(


balik penat terus pitam -.-

2 comments :

~ ADANDO ~ said...

jgn kata bebudak aje nebes...
kita dulu nak NARI pun nebes juga...

Mrs K@Syida said...

cantiknya gambar2 ni....kamera mahal kan...hihihi...really so beautiful...thanks ek. we really appreciate everybody thoughtfulness...lol

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...