20111010

colourful braces

Dulu punya payah jumpa dentist.sanggup tunggu sambil tolak tolak guna lidah sampai patah.

Ni umur dah setengah abad dah tak macam dulu dah..aish! berlumba lumba nak jumpa cakap je bila anytime pun boleh.appointment penuh pun nak slot-in juga.tak kira.haha!tu pun sebab braces ni ha.memang dah tak ada alasan tak leh jumpalah..damn!
Tiap kali apointment, ni jelah patient yang paling semangat berkobar kobar (kepak dada)..sebabnya pun...boleh tukar tukar colour getah tu je!nak menahan gigi sakit lepas ketat belum fikir lagi ni.

Memandangkan esok ada temujanji so harini dah kena fikir siap siap warna apa nak pakai nanti.weeee!! hijau biru pink grey merah - semua sudah.warna orange je belum lagi..takut takut orang rompak gigi ingat emas!

elok ni.pelaburan hari tua..
sekarang bukan tua ke ma?



pernah buat tambah style sikit selang seli kaler getah tapi hasilnya..
er? ngeri.. -.-

exactly macam ni,

oo ok, faham..nama dia fariza.tengok mata dia ada senyum.cantikkan! macam,

auw!

pernah terfikir nak buat colourful bila tengok cousin buat..terpegun u..cantik!!tapi confius whether braces tu comel atau dia memang comel??..haha! dia baru 14tahun kot kenalah dengan jiwa muda :) Ini orang tua pun nak ikut sama..'memang buang tabiat ya kau ma'..

kalau ada bakal metua tengok mau terbeliak biji mata! (O.O)

Hello I'm Nisha Jakarta.Saya madu Selena Gomez :p
colour braces dah tukarlah time ni.tak sempat snap time jumpa.till we meet again but this time i will be in Jakarta yeh :)



tak sabar nak makan bubur!! untung lah dapat makan ayam -.-

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...