20111016

lenka milka bershka

Survey sikit punya lama tapi tak pernahnya jumpa betul betul berkenan dihati.sedih mak! macam macam rintangan, redah sungai gombak masuk belukar lari lari itik mendaki batu caves..tak juga jumpa exactly like i want..

mengidam bertahun tahun..air liur pun dah menjejejejeh
makesure mengikut kemampuan ya cik puan..kang longgar seluar pulak :P

tumpang lalu..

tersinggah dan akhirnya jumpa my own college jacket!


Siapa yang tak suka Bershka!cer cerita cer cerita?? boleh jadi gila kalau ada sales kat sana..dah masuk tu, sure tak nak keluar keluar!haha :P

bershka @ midv. bangsar
price : RM 179


we love you Be-rsh-ka, we do.
we love you Be-rsh-ka, we do.
oo Be-rsh-ka, we love you 
(samir nasri - arsenal's song)
http://jezmineblossom.blogspot.com/





limbo game

dia buat semua orang senyum.god job man :)
i will get this shirt next time..gerrmm



 

A big thanks to kid for the gift! nanti kita berbeshka lagi eh eh! :)


lenka bam bam :)

bershka + lenka + lecka = semua suka!


if any interesting in bershka let me know :)
http://www.bershka.com/

2 comments :

Mrs K@Syida said...

Oooooo patut la sengih semacam jer pakai baju tu.....sponsor rupanya...jauh di mata dekat di hati ek...huhuhu

emma dangdut said...

haha!udoh kabo tak payah.tapi deme beria nak bayo.senyum lebor ler teman :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...