20111027

85 in 45

85 muka dia dalam camera.tak tahu kenapa tak berhenti snapping photos.

you know what?coz..
harith iskandar in the house (uk uk!! moon walk)


haiyo..gelak depan tv pun boleh ma.talak kisah pun! :P
tapi bila gelak depan harith felt dia lain macamlah.. :D
rasa dia, gelak sambil tangan tu nak bertepuk tampar orang sebelah.
tangan tak bedunglah tu :P

sebenarnya harith tak ada topik pun.merepek dari bab budaya.bab facebook bab perkenalan dengan isteri bla bla..

selama 45minit cuma duduk sandar, tangan diperut, kaki goyang, kepala kosong.gelak sakan sampai tak teringat langsung orang kiri kanan. punyalah enjoy.






bukan senang nak orang gelak. terima kasih buat kami gelak berdekah dekah.tak sempat nak cover cover lagi dah.. :)
by the way cantik jam.jenama apa eh? toywatch ke?itu masih tak terjawab lagi.


2 comments :

Anum said...

seronoknya

emma dangdut said...

eh anum tak join ke? nnt minta kat En Khairiazhar dia ada ambil video aritu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...