20101120

lengchai jonggang

abang,
terima kasih.

terima kasih kerana berusaha untuk negara.
walaupun berlainan agama yang penting niat kita.
kami sekeluarga sebagai rakyat Malaysia sentiasa mendoakan kejayaan abang di China.

i love you lengchai.sorry mei choo.
eh eh tak lupa juga team bergu.good luck semua!

abah
mak
along
abang long
uteh
adik
ahjoi
we all kat rumah dah terjerit jerit tengok game malam ni.baru semi...ahai (^v^)

8 comments :

sha a.s said...

tu br tgk kt tv..kalau ada kt stadium sane tu, camne pulak la meriahnyer kn? hehh

WhitePigeon said...

abg da kalah ar ngan lindan...huhu

EMMA MOHD SHAM said...

sha.tu la.
tp da kalah.sume tnganga je la. :P

EMMA MOHD SHAM said...

whitepeon.
takpe.abg dah wat yg tbaek.
yg pnting abg tak blagak smpi bukak2 bju.ape jdah ini sume.tolong ah lindan.da besa kn.heheh :P

WhitePigeon said...

abg ni xleh bukak baju..nanti nampak tulang je..hahahah

EMMA MOHD SHAM said...

dia tutup aurat la.u gud boi chong wei. :P

Mrs K@Syida said...

Frust memang frust tapi abg chong wei awak lagi la frust kan.
Mamat tu dah kat negara dia lagi la poyo...

wardah said...

lin dan tu bongkak btol. tak suke tau! abg leng chai ni cool je dlm hati kate im still no 1! hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...