20100902

iftar 2010 - nailis restaurant

isnin - 30082010


hari paling memgembirakan saya.saya jumpa orang yang saya sayang didunia.hanya Tuhan saja yang tahu tahap kesayangan saya pada mereka.malam tu kami plan buka puasa sama kat Nailis Sentul.saya hampir gila dengan suasana tempat tu.raya nak pindah pindah tempat je.nak rasa semua suasana.heh.

monyet monyet malam tu.
> fathi zombie
> abby ramlah ram
> neddy feminin
> fadzila alejandro
dan saya emma dangdut :)

saya banyak diam cuba masuk keadaan.dah lama kot tak jumpa dorang.kekok pulak.lain kali saya nak lepak hari hari.kalau boleh nak satu pejabat satu umah semua sekali.kalau dulu kami selalu kua sama..tidur sekatil.makan semeja.mandi?asing tapi bilik air sama.kalau boleh hari hari nak together.waa.rindu nya.saya ingin macam dulu.semua seperti dulu.bahagia nya hidup.tapi sekarang dah berubah.mereka dah lain.sebab..

> dulu fathi rambut panjang sekarang rambut pendek
> dulu abby rambut pendek sekarang rambut panjang
> dulu neddy saya rasa rasa dia rambut panjang sekarang rambut lagi panjang.baru kenal.jadi tafsiran sendiri.heh!
> fadzila.pun baru kenal.dorang baik.even baru kenal tapi dah macam jiran sebelah.
> dulu dorang selalu bahan saya pasal gigi.bila gelak besar nampak gigi msti dorang jerit 'emma gigi!'
kelang kabut tutup mulut cepat cepat.haha.tapi sekarang tidak lagi.gigi tu dah takde.heheh (gelak jahat)

 ni bukan geng 36. ini geng 24. 
24 tahun
"korang pasan tak kita sedondon biru.haha!"

dolu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...