20100816

pantun gigi besi

usaha hampir enam tahun (cari tempat)
penantian hampir setahun (waiting list)


pengorbanan hampir tiga minggu (cabut+tampal)
esok hari penentu.


dr albira,zilla i harap kat you
jalan lupa bius kan i dulu :D


boleh tak bius boss i skali supaya dia tak panggil emma rongak lagi.
please..... :B

8 comments :

wahida said...

woo takut woo jumpa dentist!!

emma mohd sham said...

waduh waduhh!patah semangat saya ni kak wahida...bpeluh nk ngadap kena standby ilmu kebal :P

Nadnadnadiiiiii'ku said...

weh aku report kat en mus... ko nak suh doct bius dia.... haaa.... baru ko tau! hahah... comel je pantun ko ni weh!

abby said...

aku pn nk pasang ah cani. recommend aku doktor kau neh. ehehe :B

emma mohd sham said...

nadi.
nnt aku bius ko skali baru ko tau gak.heheh! :)

emma mohd sham said...

abby :)
gigi u dah canteek sayang tapi kalo u nk gak i rekemen klinik lua member aku nnt u kne waiting list setaun cam aku.yg wat gigi aku ni pelatih lg utk menjadi pakar..benanah babe nk tunggu giliran......

Nadnadnadiiiiii'ku said...

berani kau mahu membius ku... ko ingat dibius chenta ke per...??

EMMA MOHD SHAM said...

nadi.
kalo bius chenta ngn ko ape ku dpt??
baek bius ariel..aum aum :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...