20100802

selamat pagi cikgu

01082010 - ahad
1407

(muka sopan) akak duk mana?

kak tut tut : kenapa???nak tumpang ke!!
(kunyah chewgum macam budak kecik baru dapat kebenaran mak eksyen depan kawan kawan yang awak sorang je la dapat)

eh!tak la..tanya je..(senyum sopan)

kak tut tut : tak payah lah.aku pun sesat jugak tadi..dua kali pergi sini pun sesat jugak..

er??..ak ar yea la.. (compius jap..aku tanya ape tadi ya??)

op oop prof masuk buat buat selak buku..

'ni hao laoshi' (macam upin ipin daa..ikut je laa.nasib tade goyang goyang)

reaksi masing masing cuba menunjukkan pehatian yang terbaik pada laoshi untuk memastikan laoshi akan mengingatinya..almaklum la student pjj.ape ape pun guna email je.laoshi tak nampak.

laoshi sibuk tulis kat depan,i sibuk tgk orang.senyum senget sorang sorang.manataknya..

calon a : senyum sambil tnga nga - untuk menggambarkan kepada laoshi bahawasanya beliau seorang yang amat teruja dengan bahasa asing ni.

calon b : muncung sambil menunjukkan jari telunjuk ke bibir - bagi memastikan laoshi nampak yang beliau seorang yang sedang berusaha mencari jawapan.

macam macam gelagat.bayangkan ada 40+ orang dalam class.im one of them.tapi tapi i tak nga nga tak muncung muncung ya.muncung dlm camera je.ni kes virus victoria beckham la ni.hish!

6 comments :

Nadnadnadnadnadiiiiii said...

muncung depan camera tu dah jadi trademark kte dah beb...

emma mohd sham said...

yea la..aku pun dah tak tau cam ner nk buang tabiat ni ha :P

fathi zombie said...

power da public blog. mari active berblogging

p/s: fathi zombie tu kelakar la

emma mohd sham said...

u kan suke nyanyi lagu zombiee..eh eh aaaaayayaaaaaa!!!!

Mrs K@Syida said...

ooo dah masuk kelas yer..baguihh..nanti bole ajar anak2 buah okeh..

emma mohd sham said...

seksa jiwa raga ni. :'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...