20090915

penyakit gusi 2 hari

sabtu ahad keluar dengan AB P'E KA.pergh.gila lah.dua hari yang cukup menyeksakan.mana taknya gelak bedekah dekah.tak peduli sesiapalah.cakap sekali ketawa dua kali.betul betul mengantuk barulah rasa penat.kejang semua urat urat.macam macam aktiviti riadah kami dah buat.

sabtu tengah hari hantar AB.balik dulu petang sikit baru jumpa P'E.buka sama sama dekat wangsa maju bawah jejantas lrt.gila scary.buat tak port sebab da lapa' ni.buka patut jam 1917pm tapi tak dapat buka ikut time.dah sampai pun cukup cukup time.ratah la je la dulu air sama keropok ikan.

order menu tak banyak.cuma nasi putih, ayam goreng kunyit, kailan ikan masin, kerang rebus, telur bungkus, tomyam campur.perut semua saiz S.so makan pun tak abis.lepas teringin bau je.rugi rugi.nasib tak order ikan pari.hurm.
aku AB decide ke karaoke.KA tak mau.last last gi OU watch movie.last desination part 4.tapi tiket front sit.gila kau nk tgk cerita gitu depan depan.tak sanggup weyh.so decide tgk esok petang.nak tak nak malam ni kena puaskan gian aku AB.budak budak tu paksa ikut sekali.haha.padan muka depa.


dah macam tourism kami bawak si mamat jay bee ni.dah tu heret gi danau lagi.jalan 1 round cukup.jalan tersenguk senguk.sesak teruk.ayo.tapi nak buat macam mana kata satu malaysia.hari raya eid dulfitri pun semua nak rai.kan elok kita berkongsi. :)
sebelum jalan danau KA sibuk nak tengok MU.kami terpaksa setuju.dia peminat nombor satu.mamak situ jadi saksi.hilang bosan main teka teki.geli hati hehe.lagi lagi gelagat si AB ni.
suklan spontan dalam keadaan sangat memenatkan dipaksa juga main.


kenapa semua mamak ni bau sama?P'E KA AB laughed.
AB : apa jawapan?
tak ada jawapan.
they laughed again.
sebab tu la aku tak nak main.heh.
tengah sibuk cari baju KA tetiba hujan.tapi misi harus diteruskan.hujan hujan pun tak patah semangat depa nak shopping sakan.aku AB surrender duduk kusi tuan kedai.konon buat buat tak perasan.
nak balik dah tak boleh.tutup kepala guna plastik thank you.jalan melulu tak toleh belakang,malu.tapi seronok mandi hujan rasa macam zaman kecik dolu dolu.huhu.
balik sahur,terus tidur.
tiket da beli rugi ta pegi.suma g tengok movie.boleh tahan movie ni.sesapa penyakit jantung darah tinggi baik jangan pegi.better siapkan surat guaranty.mau kang lepas tengok terus tanam tujuh kaki.baik pikir dua tiga kali.menyesal nanti.aku mengaku aku memang tak berani.nasib ada dua lelaki so tak ada lah rasa nak lari.hehe.
bus KA pukul 6.kami hantar dia pulang.bukan jay bee yea.bukit jalil je.aku dah sakit kepala jadi tak follow buka puasa dengan FATHI aka MESSY and HADI.harap FATHI faham keadaan aku ni.hurm.
malam abah balik.kata nak bawak g jalan tar.aku mak uteh abah.dah sampai boleh lak kata tak jadi pulak dah.aleh aleh lepak minum whitecoffee jalan kuching saja lah.menci tau.baru nak pau.hua hua.
cerita ulang tayang,12-13 September 2009
moral of the story : hot choc whitecoffee best! tak tipu.

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...