20090826

ketiak basah

kalau lelaki ketiak basah orang mesti kata,
joyah : 'mesti dia aktif sukan kan.atlet tu.suke suke suke.'

kalau perempuan ketiak basah mesti lah ada yang kata,
joyah : 'ee...kau tengok dia tu.tak malunya.selekehnya.bla bla bla!' (talking crap)
cerita sampai 3 keturunan pun tak habis. tapi..kalau orang kesayangan kau ketiak basah.
apa kau nak kata?
joyah : eer.. (ignore nothing happen,right?)

tiap tiap tahun dapat invitation for secretaries week.syok hoho.mana taknya penat lelah aku kerja makan gaji layan kerenah bos ni.susah.payah termengah mengah jadi berbaloi baloi la jika kami diraikan.kan? aku pilih kris.lunak suara dia buat audience beremang.kasi la lagu apa pun dia bantai with her style.hall gamat lagi hebat dengan kehadiran si dee.she+he (aku confius) is so people person.aku panggil dia drama king.huhu.dee jejak stage je semua pekik.gelak terbahak bahak.habis show aku sakit tekak.tapi tak pe.aku terhibur tu yang pasti.wee :D bagi mereka yang hadir on that day kerjanya snapshot picture mesti ada persamaan dengan picture yang tidak disengajakan ni.aku tak salah kris tapi aku salahkan baju tu yang ketat padat sendat tak larat.mungkin juga salah spot light atau atau PA dia tak beli nuarm?ayo. p/s : happy secretaries day :D

Oh My!
good vocal.
lepas 30minit.tuka.baju tadi dah lenjun.

so.moral of the story : silalah dapatkan nuarm di kedai berdekatan.pis!

No comments :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...